Cristian Preda: Alertă cu bombă la Parlamentul European
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un europarlamentar român a anunțat, în urmă cu mai puțin de o oră, pe contul său de socializare, că trei clădiri ale Parlamentului European au fost evacuate, măsura fiind luată în urma unei alerte cu bombă. 

"E alertă cu bombă la Parlamentul European, trei clădiri au fost evacuate. Nu și cea în care lucrez eu. Serviciul de deminare a intervenit, deputații nu pot ieși deocamdată din incintă. O alertă similară a fost înregistrată în cursul dimineții în fața ambasadei SUA de la Bruxelles", a scris, luni, europarlamentarul Cristian Preda pe Facebook.

Potrivit Antena 3, poliţia belgiană a dispus evacuarea de urgenţă a unei clădiri, care face parte din complexul Parlamentului European din Bruxelles, după descoperirea unui autoturism suspect, parcat pe strada Montoyer, conform celor relatate de RTF.

Tot în această dimineață, o alertă similară a fost declanşată după ce o maşină suspectă a fost găsită în apropiere de ambasada SUA din capitala begiană, pirotehniștii concluzionând că a fost o alarmă falsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel