Cristian Chivu, la un pas de paralizie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cristian Chivu
Cristian Chivu

Fostul căpitan al naționalei de fotbal, Cristian Chivu, a fost la un pas de paralizie. El a dezvăluit că, în urma accidentării grave pe care a suferit-o pe 6 ianuarie 2010, ar fi putut rămâne cu o mână paralizată.

[caption id="attachment_275791" align="alignleft" width="284"] foto: click.ro[/caption]

Într-un interviu acordat postului de televiziune oficial al lui Inter Milano, fotbalistul de 32 de ani a vorbit despre teribila accidentare pe care a suferit-o în meciul de campionat cu Chievo Verona. El a fost întrebat la ce s-a gândit atunci când a fost operat la cap, după fracturarea osului parietal drept.

„Nu mi-era teamă că nu voi mai putea juca fotbal, ci de faptul că nu mă mai puteam bucura de fiica mea. În plus, riscam să rămân cu o mână paralizată”, a mărturisit Cristian Chivu.

Fostul căpitan al echipei naţionale a mai spus că vrea să revină în România, la finalul carierei de fotbalist.

„De 15 ani sunt plecat de acasă şi sunt un pic nostalgic din această cauză. Eu şi soţia mea vrem să ne întoarcem în România, dar nu ştiu dacă vom reuşi să ne readaptăm ritmului vieţii de acolo. Nu vreau să devin antrenor. Mi-ar plăcea mai mult o funcţie administrativă. Momentan fac un master în marketing”, a adăugat jucătorul lui Inter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel