Situația la nivelul UE privind strategia de vaccinare. Cristian Bușoi, la ”Din Culisele Europei”, alături de Claudia Țapardel
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Claudia Țapardel, la DC News cu Cristian Bușoi
Claudia Țapardel, la DC News cu Cristian Bușoi
Claudia Țapardel vă așteaptă miercuri, 5 mai, de la ora 13.00 la emisiunea “Din Culisele Europei - All about Eu”, pe DCNews TV, dar și pe DC News Youtube și Facebook.

Invitatul de astăzi este Cristian Bușoi, eurodeputat PNL și singurul președinte de comisie român din Parlamentul European (Președinte al Comisiei de Industrie, Cercetare și Energie).

”Vă aștept la ora 13.00 - “Din Culisele Europei - All about Eu”, pe DCNews TV. Vom discuta cu Cristian Bușoi, eurodeputat PNL și singurul Președinte de Comisie Român din Parlamentul European (Președinte al Comisiei de Industrie, Cercetare și Energie) despre despre situația la nivelul UE privind Strategia de vaccinare și imunizare, despre testarea gratuită pentru obținerea Certificatului Verde Digital, despre transformarea economiei românești într-o economie verde, sustenabilă și măsurile și investițiile asumate de UE pentru atingerea neutralității climatice, despre Orizont Europa - cel mai mare program de cercetare-inovare din lume, finanțat din bani publici - 100 mld de Euro, precum și despre avantajele pentru România ale stabilirii la București a Centrului European pentru Securitate Cibernetică. Vă aștept alături de noi pentru cele mai corecte informații despre deciziile care se iau la Bruxelles!”, a spus Claudia Țapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel