Data publicării:

Cristian Adomniței, prima declarație după perchezițiile DNA la Consiliul Județean Iași

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, a făcut prima declarație de la Bruxelles, după ce instituția ce-o conduce a fost vizată de 19 percheziții ale procurorilor DNA. 

Procurorii DNA au efectuat, miercuri, 21 de percheziții. 19 la sediul Consiliului Județean Iași. Au fost făcute la birourile unor șefi ai Direcției Economice, Serviciului financiar contabil, Direcției Achiziții. Procurorii DNA au ridicat de la sediul CJ Iași mai multe documente și calculatoare. Ei urmăresc fapte comise în perioada 2013-2015, când s-ar fi derulat un proiect ce viza promovarea Iașiului.

"Toată munca din ultimii trei ani a administrației pe care o conduc este umbrită de acest eveniment și, tocmai de aceea, îmi doresc să vedem cât mai repede rezultatele anchetei. Rămân atașat angajamentului de a transforma Iașiul într-un oraș cu adevărat european", afirmă Cristian Adomniței, într-o declarație de presă, făcută de la Bruxelles, acolo unde a luat parte la parte la ședința Consiliul Regiunilor, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel