Data publicării:

Cristi Danileț a întrunit numărul de voturi pentru revocarea din CSM

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
danilet
danilet

Judecătoria Râmnicu Vâlcea a prezentat, miercuri,  bilanțul procesului de revocare al lui Cristi Vasilica Danileț din CSM: 135 de judecătorii au convocat Adunări Generale, iar dintre acestea 103 au votat pentru revocare și doar 32 împotrivă.

Judecătorul Cristi Vasilică Danileț așteaptă revocarea din SCM. Miercuri, Judecătoria Râmnicu Vâlcea a finalizat centralizarea listei cu judecătoriile care au votat revocarea acestuia  din funcția de membru ales al judecătorilor de la judecătorii în Consiliul Superior al Magistraturii.

Astfel, potrivit comunicatul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea din data de 23 ianuarie 2013, dintr-un număr total de 135 de judecătorii care au convocat adunările generale pentru a supune la vot revocarea lui Cristi Vasilică Danileț, 103 dintre acestea au votat ca  Danileț să nu îi mai reprezinte. Ceea ce înseamnă, potrivit aceluiașsi comunicat al Judecătoriei Râamnicu Vâlcea, 1126 de judecatori nu îl mai vor pe Danileț ca reprezentat al lor în CSM.

 Din 135 de judecătorii, 32 au votat împotriva revocării

 Potrivit art. 55 alin. 9 din Legea 317/2004, rep., în termen de 15 zile de la înregistrarea sesizării semnate și motivate de reprezentanții adunărilor generale prevazute la alin. (4), Plenul Consiliului Superior al Magistraturii dispune revocarea din funcție a membrului ales".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel