Cristi Brancu, apropiat al cuplului Prodan-Reghecampf: Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 12 oct, 19:25
WhatsApp
Cristi Brancu / Foto Facebook
Cristi Brancu a vorbit despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Cristi Brancu, un apropiat al cuplului Prodan-Reghecampf, a vorbit despre despărțirea care a aruncat showbiz-ul în aer. 

„Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurențiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucură de ea. Mai mult, Ana Maria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus că au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu pentru Click!  

VEZI ȘI: Așa arată Iulia Albu nemachiată, ”fără minciuni, fără filtre”. Fanii au reacționat imediat

Laurențiu Reghecampf, anunț despre divorț

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

G Ad:

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!", a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, pentru Cancan.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan îl apără pe Reghe: E prea mândru ca să umble cu o domnișoară de genul!

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro