Cristi Borcea a ajuns din nou în spital
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristi borcea suparat
cristi borcea suparat

Acţionarul dinamovist a ajuns la spital după ce mercurul din sângele său a depăşit iar limitele normale. Cristi Borcea urmează la Miami un tratament cu injecţii şi schimbarea sângelui, motiv pentru care este puţin probabil să revină în România pentru sărbătorile de iarnă, aşa cum şi-ar fi dorit.

Borcea se află la Miami de aproape trei luni, ajungând în SUA imediat după nunta cu Alina. Deşi se zvoneşte că motivul pentru care nu revine în ţară este teama de anchetele DNA privind corupţia din fotbalul românesc, Borcea chiar este bolnav, scrie Gazeta Sporturilor.

Ultimul set de analize efectuat de Borcea a arătat că mercurul depistat în sânge a crescut iar peste limitele normale. Medicii nu ştiu care este cauza: ori consumul preparatelor de peşte crud în exces, ori din cauza medicamentelor luate pentru stres şi oboseală. Surse apropiate acţionarului au dezvăluit că, recent, Borcea a fost trecut pe un tratament pentru întărirea sistemului imunitar, ce constă în injecţii zilnice timp de o lună! La acest lucru se adaugă schimbarea sângelui la o clinică de specialitate din Florida.

"Toate astea implică un efort fizic extraordinar. Injecţii, perfuzii, medicamente şi drumuri zilnice la spital. Din această cauză nu poate reveni în ţară şi le-a transmis deja jucătorilor că sunt şanse minime să vină la derby-ul cu Steaua, confruntare la care a fost prezent mereu, indiferent de problemele avute", au explicat sursele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel