Cristi Barbu îl asigură pe Orban de susținerea PNL Teleorman: Orice neînțelegere se poate rezolva
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cristi Barbu îl asigură pe Orban de susținerea filialei PNL Teleorman
Cristi Barbu îl asigură pe Orban de susținerea filialei PNL Teleorman
Deputatul liberal Cristi Barbu a transmis, marți, un mesaj prin care îl asigură pe Ludovic Orban de susținerea filialei PNL Teleorman.

Printr-o postare pe Facebook, deputatul PNL Cristi Barbu a afirmat că „principalul obiectiv al PNL este să asigure, prin majoritatea pe care o are în coaliția de dreapta, o guvernare responsabilă, profesionistă și aplicată pe nevoile reale ale României și economiei naționale.”

În continuare, Cristi Barbu subliniează că „Ludovic Orban rămâne prim-ministrul care, în cea mai neagră și tensionată perioadă din istoria postdecembristă a României, și-a asumat responsabilitatea de a guverna o țară care se confrunta cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populația cât și mediul de afaceri, reușind împreună cu echipa sa performanțe remarcabile, atât în domeniul sănătății cât și economic.”

Cristi Barbu: Filiala PNL Teleorman rămâne aproape de Ludovic Orban 

„Ludovic Orban este președintele ales de Congres, care a preluat, în 2017 un PNL aflat în opoziție și l-a dus, în 2020, după o muncă incredibilă, înlăturând obstacol după obstacol, la guvernare, asigurându-i un mandat de 4 ani în care să-și consolideze poziția și să arate, prin aceeași eleganță și maturitate din ultimii 4 ani, că este partidul care poate onora încrederea pe care i-au dat-o românii în decembrie 2020.

Este obligația noastră, a tuturor liberalilor, să continuăm, alături de președintele PNL, Ludovic Orban, susținându-l cu toată hotărârea, proiectul liberal de reformare și modernizare a României. Alături de Ludovic Orban, am simțit intensitatea fiecărei zile în care am mai câștigat o luptă cu boala ce acapara România, în care am ajutat antreprenorii să își salveze afacerile, în care am adus, prin proiectele deblocate, o rază de speranță în viața românilor și le-am redat încrederea în politica liberală.”, mai scrie Cristi Barbu. 

„Dragi colegi, dragi prieteni, Filiala PNL Teleorman rămâne aproape de Ludovic Orban, cel care a dus partidul acolo unde îi este locul, la guvernare, și suntem loiali Partidului Național Liberal. Orice neînțelegere se poate rezolva prin dialog, prin comunicare sinceră, în interiorul partidului. Trăim vremuri grele, în care avem nevoie de unitate și de solidaritate!”, încheie deputatul PNL. 

Principalul obiectiv al PNL este să asigure, prin majoritatea pe care o are în coaliția de dreapta, o guvernare...

Publicată de Cristi Barbu pe Marţi, 19 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel