Crin Antonescu: PNL-ul are o problemă pe care trebuie să o rezolve
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Crin Antonescu a declarat la postul B1 că Partidul Național Liberal are o problemă pe care trebuie să o rezolve, iar scopul nu este nicidecum să pună "cuie pe drumul PSD".

Crin Antonescu a făcut o radiografie a principalelor partide politice din România. Liberalul a dezvăluit că în acest moment formațiunea din care face parte are o problemă care nu poate fi rezovată de o singură persoană. Mai mult, Antonescu a declarat că PSD-ul se "ocupă singur de propria sa nimicire".

"E dezastru"

"Problema PNL-ului nu este aceea de a pune cuie pe drumul PSD. PSD, după cum vedeți, se ocupă singur de propria sa nimicire și problema PNL-ului este să ofere României un altceva, un altceva credibil, un altceva serios, iar chestiunea asta nu o poate rezolva niciodată un singur om, că îl cheamă Orban, că îl cheamă Antonescu. Asta este o chestiune care este o problemă a PNL-ului și pe care tot PNL-ul va trebui să o rezolve, dar niciodată cu un singur om. (...) Ce se întâmplă cu PSD-ul de o bună vreme și în momentul ăsta și ce se întâmplă și cu guvernarea e deastru. M-ați întrebat ce cred eu, nu vreau să supăr pe nimeni", a declarat Crin Antonescu la B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel