Crin Antonescu - atac la șeful ANI, Horia Georgescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu1
Crin Antonescu1

Președintele PNL, Crin Antonescu, a atacat duminică seara atât Agenția Națională de Integritate (ANI), despre care a spus că „nu este o instanță”, cât și pe șeful ANI, Horia Georgescu, despre care a declarat că „ori se lămuresc nişte lucruri în privinţa domniei sale, ori pleacă.”

 Antonescu s-a arătat nemulțumit de decizia ANI în cazul lui Mircea Diaconu. Liderul PNL a explicat că acest caz îl „apasă” în mod special pentru că el este unul dintre cei care au influențat intrarea lui Diaconu în politică.

„Cazul lui Mircea Diaconu mă apasă într-un mod special pentru că sunt unul dintre oamenii care au pledat pe lângă domnia sa să intre în politică. El e un om modest, eu l-am convins să vină în conducerea partidului. Nu are aere de vedetă, e un om care e dispus să muncească de jos, de la gradul de soldat. Este o mare pierdere, dar este o pierdere temporară. Dar trebuie să respectăm legile, şi chiar trecând prin toate aceste greutăţi, îşi va căuta dreptatea în continuare.

Când au început anchetele eu nu am cerut oprirea anchetelor, ci am cerut să se explice aceste anchete. Am cerut nişte lămuriri publice. În timp ce Parchetul General a dat un răspuns, CSM-ul m-a pârât la Instanţă care m-a acuzat de ruperea puterilor în stat. În ce-l priveşte pe domnul Georgescu, ori se lămuresc nişte lucruri în privinţa domniei sale, ori pleacă. ANI nu poate fi instanţă, poate să găsească faptul că suntem incompatibi, după care se merge în instanţă. ANI nu este o primă instanţă.”, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel