Data actualizării:
Data publicării:

Criminalul din Hunedoara, căutat de poliție. Acesta a ucis-o pe mama fostei concubine, după ce a fost surprins în timp ce fura din casă

Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo
Un bărbat suspectat de uciderea unei femei de 70 de ani este căutat de polițiștii din Hunedoara.

Polițiștii hunedoreni continuă căutările bărbatului de 47 de ani, bănuit că ar fi omorât o femeie de 70 de ani, dn Simeria, aceasta fiind mama fostei concubine a suspectului, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată, după ce sâmbătă după-amiază a intrat în locuinţa fostei sale concubine şi ar fi ucis-o pe mama acesteia.

”Facem un apel la cetăţenii care deţin informaţii utile depistării acestuia, să ne furnizeze aceste informaţii apelând numărul unic de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, scrie Agerpres.

Potrivit poliţiştilor, victima a fost descoperită sâmbătă de către fiica sa, atunci când s-a întors acasă de la serviciu, aceasta din urmă găsind uşa locuinţei întredeschisă, iar în casă se afla fostul său concubin, care a încercat să o tragă în apartament.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi a pătruns pe fereastră în imobilul situat în orașul Simeria de unde a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil și un portofel în care se aflau mai multe documente și o sumă de bani, după care a mers în camera fostei concubine, iar în momentul în care aceasta s-a trezit bărbatul a pus-o în imposibilitatea de a se apăra, prin aceea că a apăsat-o cu un prosop în zona gurii pentru a nu putea să strige după ajutor.

Femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a fugit. Când a intrat în casă, aceasta şi-a găsit mama căzută pe podea. 

”Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia.

Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții, iar polițiștii efectuează activități în vederea depistării bărbatului de 47 de ani.

Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a mai transmis IPJ Hunedoara.

Citește și: Și-a înscenat răpirea pentru o noapte cu amanta. Nu s-a gândit că o să îl caute poliția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel