Criminalul de la Corbu, mărturie cutremurătoare în faţa anchetatorilor. Cum s-a petrecut tragedia
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Captură video Ziua de Constanța
Foto: Captură video Ziua de Constanța
Criminalul de la Corbu le-a povestit anchetatorilor toate detaliile crimei care a îngrozit o întreagă comunitate. Conform procurorului de caz, acesta ar fi consumat droguri toată ziua dinaintea crimei. 

Procurorul de caz Viorel Teliceanu a spus că suspectul crimei de la Corbu a fost reţinut pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: de omor calificat, tâlhărie calificată şi viol.

„Autorul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor, ne-a dat şi detalii, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri care probează în mod complex cu săvârşirea faptelor ce i se impută“, spune procurorul.

Furt de 250 de lei, crimă şi viol 

Viorel Teliceanu a declarat că bărbatul respectiv a furat 250 de lei şi pentru a ascunde adevărul motiv al comiterii faptelor a transmis că ar fi dorit să se răzbune. Anchetatorii au găsit şi maceta cu care s-a săvârşit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, dar şi pe cele aruncate la o pubelă de gunoi pentru că-i era teamă autorului că-i vor rămâne amprentele pe bunurile respective.

"El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuşi, dar la un moment dat una dintre mănuşi i-a căzut şi s-a gândit că-i pot rămâne amprentele”, a declarat procurorul Viorel Teliceanu.

După ce a intrat în casa vecinului, agresorul a mers în dormit unde se afla victima, cu soţia sa şi cu un copil şi a început să îl lovească pe bărbat cu maceta. Apoi pe soţia acestuia, pe băiat şi pe fiica cea mică i-a închis în baie, iar pe fata cea mare a violat-o în living. 

Bărbatul a povestit anchetatorilor că avea nevoie de bani pentru droguri.

„Autorul a explicat că motivaţia de bază a fost că avea nevoie de bani întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua.”, a menţionat Teliceanu.

Nu a ştiut că victima murise

Procurorul a precizat că agresorul nu a ştiut până dimineaţa că victima sa a murit. El a mai povestit că a crezut că această familie are bani şi de aceea a decis să o jefuiască.

„După părerea lui acea persoană avea ceva resurse financiare întrucât îşi făcuse un gard nou şi un acoperiş nou şi a tras concluzia că ar avea bani. Targetul lui era să sustragă aproximativ 2.000 de lei”, a explicat Viorel Teliceanu, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel