Crimă Pitești. Polițistul a lăsat un bilet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Polițistul, care și-ar fi înpușcat copilul și apoi și-ar fi luat viața, se pare că a lăsat un bilet în care a explicat gestul.

Polițistul care și-a împușcat copilul de trei ani și apoi și-a luat viața se pare că nu a putut să treacă peste divorțul care era în curs de desfășurare. Pentru a nu se mai auzi zgomotul pistolului, se pare că folosit o metodă despre care nu se știu deocamdată detalii.

Se pare că bărbatul a lăsat un bilet înainte să recurgă la gestul care a șocat întreaga țară. Oamenii legii au hotărât să nu dezvăluie conținutul până când nu au o imagine clară asupra a ceea ce s-a întâmplat. Mai mult, autoritățile verifică și dacă bărbatul, care lucra la Brigada de Combere a Criminalității Organizate, la Serviciul Antidrog, a folosit substanțe care l-au determinat să ia decizia fatală, conform Antena 3.

Potrivit presei locale, polițistul care și-a luat viața este Masius Franțescu, fiul consilierului local de la PNL Mioveni, Costel Franțescu. Acesta și-ar mai fi amenințat fosta soție că va lua viața copilului și de va sinucide, conform aceleiași surse.

Citește și Crimă Pitești: Polițist și fiul său, găsiți împușcați în casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel