Crimă oribilă la Cluj. Un copil de 8 ani, ucis de tatăl său. Detectiv celebru, tranşant: Un om cu remuşcări nu face asta!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru, comisar-șef (r) a explicat, pentru DC News, câteva aspecte legate de crima oribilă din Cluj, unde un copil de opt ani a fost înjunghiat şi lăsat pe bancheta din spate a maşinii tatălui său. Chiar părintele este considerat principalul suspect. 

În urmă cu scurt timp, tatăl considerat criminalul copilului a fost arestat de poliţişti. 

"Părerea mea este că întâi trebuie supus unui control psihiatric, pentru că un om care este capabil să îşi ucidă copilul minor, fără apărare, a făcut fie un act de răzbunare împotriva soţiei, fie este un alienat mintal. Nu există altă logică. Societatea produce şi aşa ceva! Nu e pentru prima oară când se întâmplă astfel de răzbunări, dacă despre asta e vorba. Nu au fost la fel de sadice, dar au mai fost cazuri. Probabil că este vorba despre oameni care nu îşi pot limita sentimentele şi care nu pot defini dragostea, ura şi nu au ideea de suferinţă decât prin prisma a ceea ce trăiesc ei. Surprizele vin când în timpul anchetei afli de evenimente din timpul vieţii lor care le-au marcat traseul. Ar fi foarte interesant să vedem distanţa la care a fost prins, pentru că acel câmp era gol. Şi-a ucis copilul, l-a lăsat pe bancheta din spate şi a plecat. Un om cuprins de remuşcări nu face asta! Ce părinte nu ar sări dacă şi-ar vedea copilul puţin rănit, nu mai vorbim de moarte? Orice animal are instinct patern, matern. În cazul acesta, nu poţi şti ce eveniment din viaţa lui l-a determinat să facă asta până nu se face anchetă.", a declarat Mihai Untaru în exclusivitate pentru DC NEWS.

Moartea părinţilor, trauma care l-a împins la crimă? 

Mihai Untaru a reacţionat, după ce fosta soţie a bărbatului a declarat că de curând părinţii acestuia au murit. 

"Legat de ce spune mama copilului, nu are niciun fel de relevanţă. Nu cred că asta a însemnat vreun marcaj pentru el. Dacă el nu a avut un sentiment patern pentru copilul lui, nu cred că moartea părinților a fost cea care l-a marcat. Cred că a fost doar senzaţia ei! Probabil altceva s-a întâmplat în capul lui. Trebuie văzut dacă această crimă are elemente religioase, dacă o fi vreun fanatic din punctul ăsta de vedere, dacă crede în reîncarnare, pentru că te aştepţi la orice, iar istoria criminalisticii a dovedit asta, nu s-a putut stabili vreun tipar vreodată!", a conchis comisarul-șef (r). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel