Crimă Onești. Detaliul care poate scoate adevărul la iveală. Ce avea Gheorghe Moroșanu în buzunare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captura video Antena3
Captura video Antena3
Gheorghe Moroșanu, criminalul din Onești, a reușit să imobilizeze și să ucidă doi oameni în toată puterea și mai tineri decât el. Cum a reușit acest lucru? Detaliul a fost găsit în buzunarele ucigașului.

Surse apropiate anchetei susțin că acest lucru a fost posibil cu ajutorul spray-ul paralizant, două flacoane fiind găsite în buzunarele criminalului. Acest detaliu ar putea fi o explicaţie pentru faptul că Gheorghe Moroșanu a reuşit să pună la pământ muncitorii aflaţi în apartament.

„Anchetatorii au găsit în buzunarele suspectului două spray-uri lacrimogene. Este aşadar posibil să le fi folosit împotriva muncitorilor, însă doar analize complexe pot confirma această variantă. Cert este doar că una dintre victime a fost atinsă de bilele de cauciuc trase de poliţişti cât încă era în viaţă.”, susţin surse din anchetă, potrivit ProTv.ro.

VEZI ȘI: Crimă dublă la Onești. Șeful intervenției, transportat de URGENȚĂ la spital. Ce s-a întâmplat

Procurorii au cerut analize toxicologice şi histo-patologice ca să lămurească ipoteza.Totuși, până la obținerea unui rezultat va mai dura. 

„Durata este una relativă, în funcţie şi de numărul de examene, analize care se fac în cadrul acestei expertize. Depinde şi câte probe vor fi trimise la analize deci, cel puţin 2-3 luni”, a precizat Cristinel Ciocântă, şeful secţiei penale de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. 

VEZI ȘI: Cazul Onești nu este singular! S-a mai întâmplat în București, în urmă cu 26 de ani. Reacția trupelor speciale, diferență majoră. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel