Crimă metrou. Brigada Transporturi Publice Bucureşti, recompensată
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Echipa Brigăzii Transporturi Publice Bucureşti implicată în găsirea femeii acuzate de omor după ce a împins o tânără pe linia de la metrou va fi recompensată pentru profesionalismul dovedit, a anunţat, miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. 

"Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite felicitări poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti care au reuşit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârşirea faptelor teribile din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1", se arată într-un comunicat al MAI. 

Totodată, ministrul Afacerilor Interne le mulţumeşte cetăţenilor care au sprijinit poliţiştii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare şi solidaritate. 

O tânără a murit, marţi seară, după ce a fost împinsă de o femeie în vârstă de 36 de ani pe linia de metrou la staţia Dristor 1. Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou la staţia Costin Georgian, însă aceasta nu a păţit nimic. 

Miercuri dimineaţă, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore printr-o ordonanţă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au declarat surse judiciare, după ce au audiat-o în cursul nopţii. 

Potrivit surselor citate, femeia este cercetată pentru omor şi tentativă la omor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel