Crimă în stil mafiot în Măgurele. Ce au descoperit medicii despre cadavrul din portbagaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto captură video/ PRO TV. Câmpul pe care a fost incendiată mașina
foto captură video/ PRO TV. Câmpul pe care a fost incendiată mașina
Crimă în Măgurele, Ilfov, la doi pași de București. O mașină, în al cărei portbagaj se afla o persoană, a ars pe un câmp la intrarea în Măgurele. 

Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au stabilit că persoana găsită în portbagajul mașinii care a ars pe un câmp de lângă Măgurele era un bărbat, conform Antena 3. Ei încearcă să identifice identitatea bărbatului. Se mai știe că mașina era o Dacie din 2017, fabricată în România, dar înmatriculată în Italia. 

În dimineața zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, un apel la 112, venit în jurul orei 09:00, anunța că o mașină arde pe un câmp de lângă Măgurele. Mașina ar fi ars mocnit ore în șir, dar oamenii locului nu au fost alarmați de acest lucru. Este deja o obișnuință pentru ei să se dea foc la diverse lucruri lângă oraș. Așa că nu au bănuit ce aveau să descopere anchetatorii, dincolo de câmpul de rapiță. 

Odată alertate echipele de intervenție, incendiul a fost lichidat, dar, în portbagajul mașinii a fost descoperit un cadavru... În fapt, s-au descoperit rămășite umane. Un craniu și mai multe oase. Există ipoteza conform căreia persoana din portbagaj - despre care astăzi aflăm că era un bărbat - a fost ucisă, tranșată, aruncată în portbagaj și incendiată, asta pentru că rămășitele umane n-ar fi fost găsite într-o continuitate tipică scheletului uman. 

Infractorii care cred că focul le șterge urmele, NAIVI

Se cercetează în continuare la fața locului și se caută date despre identitatea persoanei ucise. În același timp, continuă a fi verificate camerele de supraveghere din zonă, pentru a depista mașina în cauză. Odată ce va fi identificată victima, conform psihologului criminalist Tudorel Butoi, următoarea întrebare va fi ”Cui folosește uciderea acestei persoane?”. 

Acesta a lansat și o opinie despre această odioasă crimă: ”În primul rând mă gândesc la un grup de infractori care au învățat prin pușcării că se scapă ușor de urme dacă incendiezi cadavrul. Este un mod de operare care se transmite prin școlarizarea asta penitenciară. Este naiv, o spun pentru că de fiecare dată când au încercat să facă chestii din astea au provocat echipele de criminaliști și de investigatori și au ajuns la ei, pe bază de probe. Deci cel mai bine este să nu faci fapte din astea. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel