Crima de la sala de fitness din Capitală. Ce spun martorii despre cele întâmplate. VIDEO
Foto cu caracter ilustrativ
Un tânăr de 19 ani a murit după ce a fost înjunghiat, marți după-amiază, la ieșirea dintr-o sală de fitness din Capitală.  Agresorul, un tânăr de 20 de ani, a fost reținut.

Un tânăr de 19 ani a murit în urma unui scandal izbucnit într-o sală de fitness din Sectorul 3 al Capitalei. El a fost înjunghiat în spate cu un cuțit de către cel cu care se certa și, în ciuda eforturilor medicilor, a fost constatat decesul. Potrivit martorilor, cei doi tineri s-au certat și în urmă cu câteva zile, fiind vorba despre niște neînțelegeri mai vechi. Marți însă, conflictul verbal a degenerat și s-a încheiat cu o crimă.

"Îl știu și pe Radu, cel care a decedat, și pe Vlad, cel care a făcut fapta. Eram în sală, m-am întâlnit cu Radu și am stat vreo 20 de minute. El a zis că pleacă acasă și că ne vedem afară, moment în care și Vlad acesta a intrat în sală. Eu m-am dus și nu am văzut că el a coborât jos și de fapt l-a urmărit. După aia mi-a spus cineva că tovarășul meu stă întins pe jos. Am întrebat dacă mai e Vlad la sală și lumea mi-a spus că nu mai e, atunci mi-am dat seama că el a fost. Am coborât repede și am văzut că nu mai avea puls.", a povestit unul dintre prietenii victimei, pentru RealitateaPlus.

Agresorul, un tânăr de 20 de ani, a fost reținut de polițiști. 

Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 20 ian, 09:11
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro