Data actualizării:
Data publicării:

Crimă Craiova. Profesorul Tudorel Butoi lansează o nouă ipoteză privitoare la conflictul dintre agresor și cei doi tineri

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Profesorul Tudorel Butoi a analizat cazul fetei de 14 ani din Craiova care a fost ucisă în grădina botanică.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a avut o intervenție telefonică la Antena 3 CNN, unde a vorbit despre crima de la Craiova, acolo unde o fată de 14 ani și un băiat de 20 de ani au fost înjunghiați de un adolescent de 17 ani. Pentru tânăra fată nu s-a mai putut face nimic, iar băiatul este acum în stare extrem de gravă la spital. Criminalul a fost prins la scurt timp după incident, în apropierea grădinii botanice din Craiova.

„Noi dezvoltăm subiectul având ca temă principală declarația suspectului reținut. Regretabil! 17 ani, la liceul de poliție etc. Cercetarea nu se oprește aici, deoarece vrem explicații cu privire la existența măștii (cagulei) și a mănușilor în rucsacul pe care îl avea.

Mai degrabă cred că el a urmărit acest cuplu. Este posibil să se găsească o relație între el și fetița de 14 ani. Nu pleci în parc, în grădina botanică din Craiova, cu rucsacul în care ai masca, mănușile și cuțitul. O să ne îndreptăm probabil spre eliminarea conflictului spontan, deși există și astfel de conflicte stradale, în care dintr-o privire poți ajunge la crimă“, a explicat profesorul Tudorel Butoi.

CITEȘTE ȘI       -      O fată de 14 ani și un băiat în vârstă de 20 de ani, înjunghiați de un necunoscut în Grădina Botanică din Craiova

Tudorel Butoi cere înăsprirea legii

Tudorel Butoi s-a declarat încântat de nivelul ridicat de operabilitate al Poliției, dar, în același timp, solicită o înăsprire a legislației în ceea ce privește conflictele stradale și huliganismul.

„Polițiștii au acționat rapid, au avut în vedere detaliul trădător, și anume rucsacul roșu, dar eu aș ruga poliția să contabilizeze toate aceste evenimente și să solicite puterii emiterea unui decret, aidoma decretului 153, prin care să sancționeze faptele de huliganism, conflictualitate stradală etc“, a mai spus, la Antena 3 CNN, profesorul Tudorel Butoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel