Data actualizării:
Data publicării:

Creșterea TVA la alimente. Premierul Marcel Ciolacu, precizări importante / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
INQUAM / OCTAV GANEA
INQUAM / OCTAV GANEA
Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre creșterea TVA la alimente.

În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o alături de Ligia Deca, premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre creșterea TVA la alimente.

„Aș vrea să vă întreb dacă aveți în vedere creșterea TVA de la 9 la 19% pentru alimente și despre ce alimente ar fi vorba? Anunțul îi aparține ministrului de Finanțe, Marcel Boloș“, a fost întrebat Marcel Ciolacu.

„În acest moment nu am vreo astfel de opinie și nu am luat-o în calcul. Dar nu cred!

Cred că este o diferență mare între impozitarea muncii și a capitalului, cred că este o diferență mare între veniturile medii din România și marile venituri, dar e o discuție mult prea aplicată.

Nu cred că o diferențiere a TVA-ului la produse e oportună. S-ar putea ca domnul ministru să fi vorbit despre produsele de lux, ceea ce nu-i foarte rău, dar nu am luat în calcul așa ceva“, a precizat Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI     -    BREAKING NEWS  Creșterea consumului de droguri în școli. Ciolacu anunță măsuri concrete pentru protejarea elevilor

CITEȘTE ȘI     -    BREAKING NEWS  Ligia Deca, ministrul Educației, precizări privind interpretarea sintagmei „de bună seamă“ de la bacalaureat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel