Creșterea nivelului de trai în UE, pe agenda discuțiilor dintre Marcel Ciolacu și Roberta Metsola / foto
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Facebook Marcel Ciolacu
Facebook Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a primit-o astăzi, 6 martie 2024, pe Roberta Metsola, președintele Parlamentului European, la sediul Guvernului României.

Cu ocazia participării la București la Congresul Partidului Popular European, Roberta Metsola, președintele Parlamentului European, a avut o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu la sediul Guvernului României.

„Președintele Parlamentului European este un prieten apropiat al României. Am discutat astăzi cu doamna Roberta Metsola despre importanța menținerii coaliției democratice din Parlamentul European și a stabilității guvernamentale pentru a continua proiectele pentru dezvoltarea României.

Am mulțumit Parlamentului European pentru sprijinul aderării României la spațiul Schengen și am subliniat nevoia unor măsuri cât mai concrete pentru creșterea nivelului de trai la nivel european. De asemenea, problemele fermierilor trebuie să găsească o rezolvare mai aplicată la nivel european, la fel ca și subiectul incluziunii tinerilor.“, a scris premierul Marcel Ciolacu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI       -      Nicolae Ciucă, întâlnire cu Roberta Metsola. Discuție despre adevărata miză a alegerilor europarlamentare din acest an / foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel