Craiova - Leipzig, Europa League. Informaţii înaintea meciului
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
CSU Craiova
CSU Craiova
Miroslav Zelinka va conduce meciul dintre Universitatea Craiova şi echipa germană RB Leipzig, în returul turului trei preliminar al Europa League.

Arbitrul ceh Miroslav Zelinka va conduce meciul dintre Universitatea Craiova şi echipa germană RB Leipzig, care se va disputa joi, de la ora 19,30, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal, potrivit site-ului UEFA. 

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Ondrej Pelikan şi Jan Patak, iar al patrulea oficial va fi Emanuel Marek. Zelinka (37 ani), arbitru internaţional din 2011, a oficiat la două meciuri ale echipelor româneşti până acum, Steaua şi Pandurii. În data de 6 august 2014, Steaua (actuala FCSB) o învingea pe Aktobe cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, cu Zelinka la centru. Pe 24 octombrie 2013, Pandurii era învinsă cu 3-0 de Fiorentina, pe Stadio Artemio Franchi, în grupele Europa League. 

Universitatea a fost învinsă de RB Leipzig cu 3-1 în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League. Câştigătoarea dintre cele două va juca în play-off cu Zaria Lugansk sau Sporting Braga (1-1 în primul meci). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel