Cozmin Gușă: În interiorul USL a început lupta pentru putere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Analistul politic Cozmin Gușă susține că hotărârea lui Crin Antonescu de a candida în Teleorman și nervozitatea prezentă în ultimul timp printre membrii USL „desemnează de fapt începutul luptei de putere în interiorul USL”. De asemenea, Gușă consideră că Victor Ponta și susținătorii săi formează încă o tabără slabă în interiorul PSD.

„Tabăra lui Ponta este o tabără încă slabă în interiorul PSD-ului, formată din oameni tineri care nu domină încă judeţele cum domină judeţele baronii vechi, mă refer la Mazăre, Oprişan şi alţii, plus câţiva baroni din PNL. Însă poate să fie o tabără emergentă care s-ar putea amesteca cu alţi oameni politici care vor fi oferiţi de aceste alegeri. Este clar că apariţia acstei lupte din interiorul USL-ului, marcată prin evenimentul plecării lui Crin Antonescu la Teleorman şi acea nervozitate pe care am văzut-o, desemnează de fapt începutul luptei de putere în interiorul USL”, a spus Cozmin Guşă la Realitatea TV.

Guşă a prezentat şi un posibil scenariu în care Antonescu ar rămâne izolat pe scena politică: „Să vă închipuiţi un lucru. O condamnare definitivă venită pe Liviu Dragnea pe dosarul Teldrum, nu pe dosarul referendumului, dosar care e gata, şi o condamnare a lui Dan Voiculescu sau o ieşire în public a problemelor pe care le are, un Crin Antonescu rămânând izolat în acel moment între doi oameni cu probleme majore şi cu o imagine foarte proastă şi imediat imaginea sa publică practic se va prăbuşi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel