Cozi imense la vamă, la intrarea în România. Bogdan Chirieac: Situaţia e dintotdeauna. A ajuns fapt divers
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captura Video
Captura Video
Răzvan Pascu, consultant în turism, a criticat dur măsurile privind întrarea în România după ce s-au înregistrat cozi la toate graniţele României. Bogdan Chirieac a comentat acid situaţia, punctând că nu e provocată de pandemie. 

"Încerc mereu să rămân cât se poate de echilibrat, să găsesc soluţii când alţii se plâng şi intră în panică, să fiu concentrat doar pe rezultat. Mi-a ieşit până acum. Însă când văd Statul Român cum îşi bate joc de cetăţeni, nu pot să rezist, nu mă pot abţine. Mi se pare abject, profund greşit să iei o măsura doar din pix într-un birou, fără să treci acea măsură prin filtrul raţiunii. Oamenii aceştia sunt vaccinaţi şi veniţi în ţară cu test PCR negativ. În plus, îi pui să stea la coadă minim o oră, dacă nu chiar 2 ore. Medicii de la DSP din aeroport sunt şi ei epuizaţi, s-au săturat şi să se certe cu toată lumea, deşi ei nu au nicio vină şi aplică doar o lege cretină pe care au dat-o unii dintr-un birou.

Care este logică pentru care Statul Român nu îi lasă pe toţi aceşti oameni să se testeze la sosirea în România? Care? Dacă te interesează cu adevărat de cetăţenii tăi, Guvernule, care este logica în măsurile pe care le iei din pix, într-un birou, fără să te gândeşti înainte dacă ai şi capacitatea să le pui în practică? Vrem să respectăm toate regulile, nu suntem împotriva regulilor, înţelegem perioada complicată prin care trecem. Dar vrem şi să trăim decent. Nu îţi bate joc de noi, dragă Stat Român. Dă-ne reguli clare, simple şi pe care tu singur să le poţi aplica şi gestiona!”, a scris Răzvan Pascu,  consultant în marketing turistic, astăzi, pe Facebook.

VEZI AICI VIDEO

Cozi au fost şi în aeroporturi, nu doar la graniţele terestre. 

Bogdan Chirieac: Din păcate, a ajuns fapt divers

"Nu e vorba doar de pandemie. S-a înrăutăţit situaţia odată cu pandemia, dar mereu au fost busculade, cozi, birocraţie la graniţă. Ceva nu au, mereu. E nevoie şi de grupuri sanitare pentru zeci de persoane odată, pentru că sunt multe maşini acolo, dar toate astea noi le ştim. Nu e ceva nou, dar nici nu se întâmplă ceva nou. Nu ai o vamă modernă în România, unde să stai 3 minute, să îţi verifice actele şi să treci. E la fel şi pe aeroporturi, situaţia nu e mult îmbunătăţită. Din nefericire, e fapt divers, aşa cum a ajuns şi traficul din Bucureşti", a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel