COVID nu mai sperie? Ciuhodaru: Adevărate BOMBE biologice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Un nou mall s-a deschis la Brașov, iar mii de persoane au stat la coadă pentru a putea vizita complexul comercial. 

Medicul Tudor Ciuhodaru a intervenit în direct la România TV unde s-a arătat indignat de îmbulzeala produsă la deschiderea unui nou mall din Brașov. 

”Am mai văzut noi lucruri de genul acesta. Sărăcia bate pandemia. Am o întrebare pentru organizatori. Nu se puteau găsi modalități de respectare a distanțării fizice? Nu se puteau lua măsuri pentru riscuri minimale? S-a interzis pelerinajul la Sfânta Parascheva, dar văd că la mall pelerinajul este în continuare permis și nimeni nu intervine ca să organizeze o astfel de situație pe care evident că nu o recomandăm. Educația și respectarea regulilor minimale de igienă ar trebui să fie valabile cu sau fără pandemie. (...) Și în astfel de situații există riscul să iei coronavirusul în condițiile în care patru din cinci purtători de coronavirus sunt asimptomatici așa că ei sunt adevărate bombe biologice mai ales acolo unde este aglomerație”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  ÎMBULZEALĂ în plină pandemie. Deschiderea mall-ului de la Brașov, ENIGMĂ și CRUCI: "Totuși... unde sunt tigăile? Nicio panglică, nimic?!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel