COVID - 19. Victor Ponta cere o schimbare, după noul bilanț al îmbolnăvirilor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Victor Ponta: Autoritatile au gestionat FOARTE PROST Pandemia
Victor Ponta: Autoritatile au gestionat FOARTE PROST Pandemia
Victor Ponta, într-o postare pe Facebook, face o analiză a numărului de îmbolnăviri  cu virusul COVID - 19, arătând că ne aflăm într-o situație mai rea decât ne aflam în martie.

Dupa acest prag psihologic se impun rapid 3 observatii :

1. In sfarsit Romania isi creste capacitatea de testare ( ieri au fost 25.000) / si trebuie sa creasca in continuare/ de ce au amanat atata timp acest demers absolut esential ?

2. Este evident si pentru sustinatorii si pentru opozantii acestui Guvern ca autoritatile din Romania au gestionat FOARTE PROST Pandemia / suntem intr-o situatie mai rea decat in Martie desi Guvernul a impus toate regulile si a avut toata Puterea / facem o schimbare radicala sau persevaram in greseala?

3. Daca cifrele oficiale sunt adevarate atunci insistenta PNL de a face Alegeri in Septembrie ( ca sa nu piarda prea multe voturi) arata ca ne-am intors si politic la luna Martie - si arunci PNL se lupta pentru Alegeri Anticipate in loc sa se lupte pentru sanatate si economie ! Noi, PRO Romania, cerem o schimbare #ACUM / altfel va fi din ce in ce mai rau!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel