COVID-19. Radu Tudor iese la ATAC. "Fake news-uri promovate de Rusia"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Jurnalistul Radu Tudor a criticat dur ştirile false promovate pe reţelele de socializare cu privire la "lipsa de intervenţie a UE şi NATO în cazul Italiei" şi acuză Rusia de propagarea lor. 

"Știu că Facebook, spre deosebire de Twitter sau alte instrumente de comunicare/socializare, adună la un loc mai multe persoane manipulate/manipulabile. Una din cele mai ample operațiuni fakenews generate de Rusia prin conturi false, trolli și boti (cazuri verificate de mine, cărora le-am dat block și report) este cea în care se minte grețos că "Europa nu ajută Italia" sau "America a abandonat Italia". Și că de aceea au trimis rușii medici militari și camioane, Cuba și Venezuela medici.", a scris Radu Tudor pe Facebook. 

Argumente pentru demontarea ştirilor false

"În bătălia uriașă pe care o ducem de cel puțin 7 ani împotriva războiului hibrid rusesc, am să vin mereu cu argumente: azi, trupele americane în Europa aducând ajutoare medicale direct în Lombardia (foto). Exemplele sunt cu duimul și le voi prezența pe toate. Nu, Europa nu a abandonat Itala, dimpotrivă. Nici America. Noi suntem NATO și nu vom înghiți pe nemestecate gogoșile Moscovei prăjite în uleiul ranced al manipulării antieuropene și antioccidentale.", a mai scris jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel