COVID-19. Natalie Ester, despre primul mort din România: Să vă spun un secret, că prea mulți m-ați înfiorat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Actrița Natalie Ester a transmis un mesaj în plină criză medicală provocată de noul coronavirus.

„Să vă spun un secret, că prea mulți m-ați înfiorat cu cruzimea voastră, comentând pe seama bietului om cu patologie neoplazică în stadiu terminal, care a deschis lista neagră din România.

Toți suntem datori cu o moarte. Toți. Nu scapă nimeni de proba asta. Ne naştem pe rând, murim pe sărite. Aşa-i jocul. Unii mai devreme, alții mai târziu.

COVID-19 ne poate grăbi moartea. Sau nu.

Acelui om virusul ăsta nenorocit i-a grăbit moartea. Să nu vă mai aud cu replici de genul "murea oricum".

Şi voi o să muriți, "oricum".

Dar poate faceți un efort şi scăpați de data asta, dacă rămâneți în case şi spălați lustrele, perdele, caloriferele şi dați dulapurile la o parte.

Ar fi extraordinar dacă ați conştientiza că, spălând pe jos gresia de 14 ori pe zi, timp de 14 zile, sunt mari şanse să nu-l omorâți, în lift, pe vecinul de la etajul 7, care trebuie să ajungă la diabetolog să-şi ia insulina. Că poate voi plimbați virusul (...) Şi i-l dați, apăsând pe un buton, vecinului care suferă de diabet şi care, "oricum", o să moară. Într-o zi”, a scris actrița Natalie Ester pe contul de Facebook.

Pentru mine, un minut cu mama în fața ochilor sau un minut în brațele omului iubit e la fel de important ca minutul pe care îl respiri tu. Nu veni să-mi spui că şi cu el, şi fără el, e tot aia. E minutul meu. La 43 de ani, sau la 103, cu cancer în fază terminală sau sănătoasă tun, e minutul meu de viață care poate pentru tine nu înseamnă nimic, dar pentru mine înseamnă totul.

Fiți buni. Ca să nu fiți răi. Fiți responsabili. Gândiți. Şi nu vă mai fâțâiți aiurea, pe afară!!!”, a conchis Natalie Ester.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel