COVID - 19 în România. Mircea Badea: Sunt absolut terifiat de o idee. Mi se blochează creierul când mă gândesc
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a spus ce-l sperie cel mai tare după criza generată de COVID - 19 în România.

Medicii din România iau în calcul toate scenariile, dacă infectările cu noul coronavirus se vor răspândi masiv. La un moment dat, dacă locurile din spitale vor fi pline, s-ar putea ajunge ca bolnavii să fie trataţi în corturi militare.

"Românul trebuie să înțeleagă că va veni acel moment în care vor fi puși în corturi militare, pat lângă pat, cu o singură toaletă în capătul cortului. Să fie pregătiți psihologic, de asta avem nevoie, nu de cântatul din balcoane. Oamenii să înțeleagă, să nu comenteze când dăm o recomandare și să stea în casă", a spus medicul Cătălin Apostolescu, la Antena 3.

Mircea Badea a spus că scenariul de a sta cu copilul într-un astfel de cort îl îngrozește teribil

”Sunt absolut terifiat de ideea să mă internez cu copilul în spital în această perioadă. Am coșmar cu următorul lucru la care mă gândesc: să-l iau pe ăsta micul al meu și să merg în spital cu el. Mi se blochează creierul. De-asta mi-e frică, de situația asta. În alte țări, unde numărul îmbolnăvirilor a depășit cu mult capacitatea de internare, oamenii sunt lăsați acasă cu excepția cazurilor grave, desigur. La noi încă îi ține în spital”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

"Mie personal, stric pe persoană fizică, nu mi-e frică deloc-deloc de COVID - 19. Dar sigur că am familie și nu toți sunt la prima tinerețe. Da, de asta mi-e frică! Că iau eu virusul nu mi-e frică, dar pentru ei da, îmi este frică. Eu sigur nu o să mor de la coronavirus, dar am familie, am părinți. Este o problemă mare de responsabilitate”, a mai spus realizatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel