România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 21 oct, 15:17
COVID-19. Focar la Curtea de Conturi a României
Curtea de Conturi a României anunţă că au fost depistate nouă cazuri cu COVID - 19 în cadrul instituţiei, potrivit romanittv.net.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a fost anunţată în legătură cu această situaţie, în vederea efectuării anchetei epidemiologice şi s-au luat toate măsurile impuse de lege, mai anunţă Curtea de Conturi.

"La momentul prezentei, în rândul angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea la nivelul structurii centrale a Curţii de Conturi a României sunt confirmate 9 cazuri pozitive cu noul coronavirus (COVID-19).

Toate cazurile au fost raportate către Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti pentru efectuarea anchetei epidemiologice, fiind respectate obligaţiile instituite de legislaţia specifică.

Precizăm faptul că, la nivelul instituţiei noastre, au fost respectate toate recomandările autorităţilor privind prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19), fiind luate măsuri specifice, precum alocarea echipamentelor de protecţie necesare, dezinfectarea spaţiilor, decalarea programului de muncă sau continuitatea activităţii în regim de telemuncă", a transmis Curtea de Conturi.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro