Data publicării:

Costumul lui John Travolta din 'Saturday Night Fever' (1977), vând la un preț record la o licitaţie - Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Preţ record pentru legendarul costum alb purtat de John Travolta în filmul cult "Saturday Night Fever" (1977): jacheta, vesta şi pantalonii evazaţi incluzând şi cămaşa neagră au fost vânduţi.

Tranzacția a fost făcută cadrul unei licitaţii la Beverly Hills, California, pentru suma de 260.000 de dolari (aproximativ 235.000 de euro). Cumpărătorul este un colecţionar care a cerut să-şi păstreze anonimatul.

În rolul lui Tony Manero, John Travolta a purtat costumul alb în celebra scenă a concursului de dans, alături de partenera sa, Karen Lynn Gorney. Performanţa i-a adus lui Travolta o nominalizare pentru cel mai bun actor la Premiile Academiei din 1978.

VIDEO

Youtube video image

Considerat unul dintre cele mai celebre costume din istoria filmului, cel purtat de Travolta este unul dintre singurele două cunoscute că există şi care au fost folosite în timpul producţiei, inclusiv în secvenţele memorabile ale concursului de dans, a anunţat într-un comunicat casa de licitaţii Julien's Auctions.

Costumul din poliester a fost deţinut de un colecţionar privat şi este însoţit de două scrisori de autenticitate: una de la Paramount, care a produs filmul, şi cealalată de la însuşi John Travolta, scrie Repubblica.it., conform Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel