Costel Enache, pe făraș! Hermannstadt își caută un nou antrenor
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Iuliu Mureşan a anunțat că vor rezilia contractul cu Costel Enache.

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului Hermannstadt, a declarat, luni, pentru Agerpres, că antrenorul Costel Enache va rezilia contractul cu gruparea sibiană şi că până marţi urmează să fie ales unul dintre cei 8 tehnicieni pe care îi are în vedere pentru conducerea băncii tehnice.

"Costel Enache nu s-a răzgândit, acum e în drum spre Sibiu, pentru că a fost până acasă, şi vom discuta pentru a rezilia contractul. El a anunţat clar în faţa echipei că demisionează, nu se mai pune problema să rămână. Avem o listă de 7-8 antrenori pe care i-am dori, dar nu-i pot anunţa acum. Sper ca până mâine, poate chiar deseară, să putem anunţa numele noului antrenor", a declarat Mureşan.

După înfrângerea suferită de Hermannstadt, sâmbătă, pe teren propriu, cu FC Botoşani, Costel Enache a anunţat că intenţionează să demisioneze, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă.

După 11 etape, FC Hermannstadt se află pe poziţia a 12-a în clasamentul Ligii 1, cu doar 11 puncte.

În vârstă de 46 de ani, Costel Enache a mai antrenat în cariera sa Ceahlăul Piatra Neamţ, CSMS Iaşi, FC Botoşani şi Astra Giurgiu şi a fost şi selecţionerul echipei naţionale de tineret a României între 2015 şi 2017. În vara acestui an, Enache a fost aproape de a semna un contract cu FCSB, ca înlocuitor al lui Vergil Andronache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel