Coronavirusul se întoarce și LOVEȘTE o localitate în care au pierit mii de oameni!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După ce specialiștii au bănuit că mulți dintre locuitorii unui oraș brazilian au reușit să capete faimoasa imunitate colectivă împotriva coronavirusului, veștile rele au reînceput să apară. Potrivit ultimelor informații, numărul de cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 a început să crească simțitor

Manaus. Acesta este locul care se transformase într-un adevărat cimitir ambulant în urmă cu câteva luni, atunci când oamenii mureau pe capete din cauza noului coronavirus. După o perioadă neagră, în care familiile din capitala statului Amazonas și-au pierdut oameni dragi pe bandă rulantă, a existat o perioadă în care cazurile s-au împuținat simțitor. 

La puțin timp, cercetătorii au afirmat că cetățenii din Manaus au căpătat o imunitate colectivă, previziunile specialiștilor fiind că peste 60 la sută din oamenii rămași nu vor mai fi loviți de coronavirus. 

În ultimele săptămâni, lucrurile au început să se înrăutățească, iar oamenii să se infecteze din nou. Totul a coincis cu relaxarea restricțiilor în zonă, iar ipoteza lansată inițial pare să nu mai fie sustenabilă. 

Primarul Arthur Virgilio a declarat pentru Reuters, citat de digi24.ro, că este vina președedintelui Jair Bolsonaro. "Guvernul trebuie să ia situația în serios și să spună adevărul", a declarat Virgilio. Criticii lui Bolsonaro îl acuză că minimalizează riscurile pandemiei și ignoră recomandările experților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel