CORONAVIRUS. Sectorul 4, Call-Center pentru persoanele aflate în carantină sau izolate la domiciliu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Pentru punerea în aplicare a dispozițiilor Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, Primăria Sectorului 4 a înființat, în subordinea Biroului Call-Center al instituției o echipă specială care va prelua toate solicitările persoanelor aflate în carantină sau în izolare la domiciliu pe raza sectorului 4.

În funcție de nevoile acestora, autoritatea locală le va pune la dispoziție, gratuit, alimente, apă, medicamente și orice alte bunuri necesare traiului și igienei corporale în perioada izolării.

Prin urmare, persoanele aflate în izolare la domiciliu sau în carantină pot solicita sprijinul autorității locale sunând la 021.9441 – numărul unic de urgență la nivelul sectorului 4, disponibil 24 de ore din 24.

Totodată, Primăria Sectorului 4 anunță startul campaniei „Ne protejăm bunicii împotriva infecțiilor gripale”, în cadrul căreia echipe de voluntari din rândul angajaților autorității locale vor veni în sprijinul seniorilor din sectorul 4 și le vor face acestora cumpăraturile – medicamente, alimente etc. În acest fel, persoanele în vârstă nu vor mai ieși din case în perioada următoare și vor evita aglomerația din magazine și din mijloacele de transport în comun.  Seniorii care au nevoie de sprijin pe acest subiect ne pot contacta de asemenea la 021.9441 – numărul unic de urgență la nivelul sectorului 4, disponibil 24 de ore din 24.

Sectorul 4 al Municipiului București își reafirmă angajamentul de a pune la dispoziția autorităților, la cererea acestora, atât personal medical din rețeaua DGASPC Sector 4 cât și sprijin pentru completarea rezervelor de alimente și de medicamente, dacă acest lucru este cerut de autorități.

Mai mult decât atât, în caz de necesitate, Primăria Sectorului 4 va oferi orice fel de suport logistic unităților sanitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel