Coronavirus: reinfectarea, infinit mai periculoasă și fatală
Data publicării:
Autor: Georgiana Ioniță
WhatsApp
Reinfectarea cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin, sub protecția anonimatului, câțiva medici din Wuhan.

Aceștia arată că tratamentul luat de pacienții infectați slăbește țesutul cardiac, iar la o reinfectare, cordul nu mai rezistă acestui tratament dur, notează DCMedical. 

Reinfectarea cu noul coronavirus (COVID-19) este posibilă, potrivit medicilor aflați la prima linie în orașul Wuhan din China și conduce la decesul prin insuficiență cardiacă în unele cazuri.

Afirmația este făcută de medicii care lucrează în capitala provinciei Hubei, aflată în centrul epidemiei, care până în prezent a infectat 64.201 de persoane și a ucis 1.487, poitrivit unei informații făcute publice de publicația Taiwan News.

Medicii au cerut să rămână anonimi, din cauza faptului că s-ar putea confrunta cu reacții din partea autorităților chineze. Medicul Li Wenliang, care a ridicat pentru prima dată avertismente cu privire la virusul din Wuhan, a fost mustrat de autorități înainte de a ceda în fața acestei boli devastatoare.

Citește mai mult pe DCMedical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel