Corneliu Vadim Tudor a MURIT. Dana Grecu dezvăluie ultima conversație: "L-am sunat vineri…"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Corneliu Vadim Tudor a murit. Dana Grecu a făcut anunțul, luni seară, în emisiunea "La Ordinea Zilei" de la Antena 3. 

Dana Grecu a făcut cu greu anunțul morții lui Corneliu Vadim Tudor și a povestit: "Doat atât vreau să vă povestesc. L-am sunat vineri, a răspuns la telefon, era o simpatie absolut reciprocă, este unul dintre oamenii pe care i-am apreciat foarte mult, era o capacitate, un om extrem de iubit, lângă care-ți făcea plăcere să stai cu care-ți făcea plăcere să vorbești, un om foarte săritor, cu multe excese în limbaj, dar, dacă tragem o linie și ne uităm ce oameni fac politică și facem o comparație cu Corneliu Vadim Tudor, e o diferență uriașă de cultură, sunt profund emoționată și transmit condoleanțe familiei. M-a întrebat de copii, imediat ce am vorbit să aranjăm un interviu. Avea o memorie uriașă". 

Dana Grecu a mai spus: "O singură mare bucurie am, că vineri am apucat să-i spun că-l iubesc"

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seară, la ora 18:30. Luni dimineață, tribunul a fost dus de urgență la spital, din cauza unor afecțiuni cardiace. 

Cine a fost Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor avea 65 de ani. El a fost politician, scriitor și jurnalist, fondatorului Partidul România Mare, senaror în Parlamentul României, membru al Parlamentului European. Tribunul a candidat la toate alegerile prezidențiale din 1996 până-n 2014. 

Corneliu Vadim Tudor era un om controversat. Cunoscut pentru izbucnirile de caracter adesea necivilizate, atacuri la persoană, retorică politică dură, Corneliu Vadim Tudor era un om care iubea mult animalele. Corneliu Vadim Tudor, cu o apariție publică care nu avea cum să nu stârnească reacții, era unul dintre marii oameni de cultură ai României. A publicat peste treizeci de cărți de poezii și publicistică, unele editate în franceză, engleză și arabă și a scris piese de teatru. Împreună cu Sergiu Nicolaescu a scris scenariul filmului "Triunghiul Morții"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel