Data publicării:

Corneliu Ștefan: Premieră în sistemul medical din Târgoviște. Promisiune îndeplinită

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Prima procedură de coronografie din istoria Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște a fost efectuată astăzi, a precizat Corneliu Ștefan, președintele PSD al Cinsiliului Județean.

Mă bucur că această #premieră #medicală a fost posibilă datorită extinderii Secției de Cardiologie și a achiziționării de către Consiliul Județean Dâmbovița a primului aparat #angiograf din județ.

Secția se numără printre cele mai #avansate din România, fapt confirmat astăzi de experții prezenți la procedură. Mai mult, avem o bază solidă pentru a extinde serviciile oferite de Secția de Cardiologie, incluzând o altă serie de operații chirurgicale specializate. Intervenția de angioplastie cu implantare de stent a fost condusă de Dr. Toni Ovidiu Mihai, specialist în cardiologie intervențională și coordonator al Compartimentului de Cardiologie Intervențională, iar echipa medicală - Dr. Iamandi Mihai, Dr Issa Andrei, Dr Stoica Adrian, Dr. Stuparu Cosmin, Dr. Ghiță Andrei și Dr. Belu Alexandru - au beneficiat de expertiza Dr. Claudiu Stoicescu, mentor și cardiolog primar la Spitalul Universitar de Urgență București.

Noul echipament medical permite specialiștilor Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște să acționeze rapid și cu precizie atunci când viața pacientului este în pericol. În cazul problemelor de inimă, fiecare minut este crucial, iar această tehnologie modernă îi ajută pe medici să salveze vieți.

Acum, dâmbovițenii pot beneficia de tratamente moderne chiar aici, fără a mai fi nevoie să fie transferați la alte spitale din afara județului.

Felicitări echipei de specialiști!

Felicitări managementului medical și administrativ!

Promisiune îndeplinită!", a precizat Corneliu Ștefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel