Data publicării:

Corina Crețu: Un an de Guvernare USL, mai eficient decât șase PDL

Autor: Covrig Roxana | Categorie: Politica
WhatsApp
corina_cretu
corina_cretu

Europarlamentarul PSD Corina Crețu condamnă atitudinea lui Traian Băsescu față de acordul de parteneriat UE- România. Ea îi atrage atenția președintelui că Guvernul USL a făcut, într-un singur an, ce nu a reușit PDL  pe parcursul guvernării sale. 

Corina Crețu argumentează că "În condițiile în care guvernele patronate de PDL au înregistrat în 6 ani o rușinoasă rată de absorbție de cca 6-7%, în condițiile în care Comisia Europeană a blocat sume importante de bani din cauza jafului și a incompetenței administrației PDL, consider că este absolut revoltătoare atitudinea afișată de Traian Băsescu. El este ultima persoană care să critice situația fondurilor europene".

Un an USL cât șase PDL

Europarlamentarul și vicepreședintele PDL adaugă că Guvernul USL a făcut într-un an cât nu a făcut PDL în șase: "a ridicat gradul de absorbție la 20-21% și a reușit să deblocheze programele suspendate. Tocmai de aceea, consider că  minciunile despre acordul de parteneriat, proferate de președinte în spațiul public, nu merită comentate".

"Moral, nu avem de ce să mai vorbim despre ce vrea Traian Băsescu, cu atât mai mult cu cât el nu face decât să caute şi să genereze scandal, asta după ce a aruncat România într-o criză profundă", a conchis Corina Crețu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel