Corina Chiriac, despre numărul cazurilor COVID-19 în România. Chirieac: Mi-e teamă de un lucru
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat, vineri, după afirmațiile Corinei Chiriac vizavi de situația epidemiologică. 

Corina Chiriac a declarat, recent, că se îndoiește de veridicitatea numărului de cazuri de infectare cu Covid-19 raportat la nivelul României.

„Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta pentru că am trăit acele vremuri și știu ce a fost bun și rău”, a mai susținut artista la Gândul live.

Reacția lui Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la România TV, privind afirmațiile prezentate în rândurile anterioare ale Corinei Chiriac că „sunt argumentele domniei sale ca artistă uriașă a națiunii noastre, dar în niciun caz ca om de știință sau medic.”

„Sigur că, la nivel metafizic, are mare dreptate. Foarte multă lume o iubește încă pe Corina Chiriac, eu mă număr printre cei care țin în mod deosebit la cântecele care și mie mi-au luminat tinerețea. Dar omenirea trăiește o catastrofă de proporții. Așa este, ne izolăm, n-avem ce face, dar până la urmă chestiunea asta s-a întâmplat natural și în 1919, cu gripa spaniolă, s-a întâmplat și la 100 de ani”, a mai spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Analistul politic a lansat apoi o întrebare-cheie privind încrederea în autorități.

„Mie mi-e teamă că nu cred că sunt umflate cifrele... N-avem încredere în autoritățile din România, dar în cele din Germania avem încredere? În cele din Elveția, Franța, Italia, SUA, Marea Britanie, avem încredere? Când guvernele din aceste state ne anunță că milioane de oameni s-au îmbolnăvit și peste un milion au murit, mai putem să tratăm cu ușurință Covid-19? Dânsa este un artist uriaș și are propriile sale puncte de vedere”, a încheiat Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel