Cum își îngrijește Corina Caragea părul. “Nu cred în…”
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Corina Caragea este mereu invidiată pentru pooaba sa capilară. 

Are un păr lung și bogat și este adesea întrebată cum și-l întreține. Vedeta Pro TV a răspuns tuturor întrebărilor de acest gen pe blogul său, postând un articol în care dezvăluie marele secret al întreținerii părului.

(oar_w460)

                               Surse foto: Facebook

“Nu sunt convinsă că mă pot lăuda cu un păr perfect și că sunt în poziția în care să dau sfaturi. Am doar o moștenire genetică pe care o întrețin. Nu cred în produsele "miraculoase", care să mă transforme peste noapte. Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit – spălat și tuns la vârfuri la timp. Aceștia sunt primii pași pe care eu îi fac. Apoi, părul meu are culoarea lui – castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roșu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări și alte atașamente false”, spune prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, pe blogul său, www.corinacaragea.ro . 

(oar_w460)

(oar_w460)

“Ce mai fac pentru părul meu? Îi prepar o mască naturală atunci când, ca în viața oricărui om, am perioade în care îmi cade în mod alarmant, de exemplu. Masca o prepar singură din: ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenușuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă și vitamina E. Gramajele diferă în funcție de podoaba capilară a fiecăruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumată și colorată, dar na, babă suferă la frumusețe. Lăsând gluma la o parte, pe mine chiar m-a ajutat această combinație. Alături desigur de protecția pe care i-o ofer părului meu - să îl spăl, să îl tund la 3 luni, să îl feresc la plajă, dar și în piscină, să nu îl încarc excesiv cu produse de styling și să nu îl chinui cu transformări bruste”, a mai adăugat vedeta.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel