Data publicării:

Corina Băcanu, replică la un comentariu răutăcios: "Nu-mi pasă că-l vezi tu mereu în coc! În alea 3 ore cât mi-aş pune bigudiuri mă joc cu copilul meu" (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Corina Băcanu
foto: Facebook, Corina Băcanu
După ce i s-a reproşat în online că nu se îngrijeşte de părul ei, Corina Băcanu a răbufnit.

Vocea din fiecare dimineaţă de la Kiss Fm, Corina Băcanu, a fost "mustrată" în online pentru felul cum alege să-şi prindă părul. Cineva i-a reproşat că pare nepieptănată şi neîngrijită şi a sfătuit-o să acorde mai multă atenţie coafurii. Ce nu ştie "comentatorul" este că acest tip de coc lejer (messy bun) pe care Corina îl poartă tot timpul este foarte apreciat în lumea modei şi mai ales în afară, şi nu doar de mamele ocupate ci şi de tinerele din înalta societate. Vedeta i-a dat replica sub forma unei înregistrări video:

"Primesc multe comentarii de genul acesta. Singurul motiv pentru care aș petrece timp să îmi aranjez/tund părul este dacă un brand sau o persoană fizică donează o sumă considerabilă pentru femeile sau copiii bolnavi de cancer. Alegem împreună beneficiarii sau cauza. Atunci mă voi tunde sau coafa cum vrea donatorul. Promit. E ultima dată când postez pe acest subiect" a scris vedeta pe Facebook, după care a ataşat un video cu toate explicaţiile ca răspuns:

                                                                           

Cei mai mulţi i-au dat mesaje de încurajare:

"Corina, ești foarte frumoasă! Frumusețea nu ține doar de păr, eu am avut probleme cu părul timp de un an zile și m-am decis să-l tund de tot, adică acum sunt cheală. Dar cu siguranță frumusețea mea, a ta, a altora, nu stă doar în păr! Mult succes, ești minunată!!!!"

"Se poart[ foarte mult genul acesta de par “ fals nearanjat”, care nu stă bine oricui nici pe departe. Pe Corina nici nu o văd cu alt gen de pieptănătură, e ideal pentru personalitatea ei atât de autentică. E o fată superbă, deşteaptă şi extrem de onestă cu ea şi cu noi."

"Nu mai ești tu, coafată! Simte-te bine și lasă-i pe alții!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel