Copos se împrumută să plătească jucătorii care au refuzat să se antreneze
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
copos
copos

Fotbaliştii de la Rapid au refuzat să se pregătească miercuri seara din cauza restanţelor financiare pe care le are clubul faţă de ei. De altfel, căpitanul Juliano Spadacio a plecat în Brazilia din acelaşi motiv.

George Copos, patronul clubului din Giuleşti, a declarat că s-a împrumutat la o bancă pentru a achita salariile jucătorilor. „Astăzi am făcut un nou împrumut la bancă şi până la ora 18.00 jucătorii vor avea salariile în conturi. Sunt epuizat şi extrem de trist, pentru că eu trebuie să rezolv toate aceste lucruri, deşi nu este treaba mea. Nu ştiu exact pe ce lună s-au plătit salariile, nu mă ocup eu de asta. Jucătorii trebuie să fie liniştiţi pentru că banii vor intra astăzi în conturi”, a spus Copos, conform Mediafax.

Copos l-a ameninţat pe Spdacio pentru faptul că a părăsit echipa. „Spadacio a plecat cu nerespectarea clauzelor contractuale. Eu n-am ştiut de acest litigiu, abia alaltăieri (n.r. - marţi) m-a informat domnul Dinu Gheorghe. Oricum, Spadacio, pentru faptul că a plecat de la echipă, va suporta toate consecinţele. Mai mult, noi credem în continuare în şansele la titlu. Iar dacă nu vom reuşi să câştigăm titlul din cauză că el a plecat la mijlocul campionatului de la echipă îi vom solicitra inclusiv daune materiale. Aşa este normal, pentru că există un contract între noi şi el care trebuie respectat”, a mai spus Copos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel