Copos l-a demis pe Sabău de la Rapid. Marian Rada este noul antrenor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sabau
sabau

Înfrângerea Rapidului de vineri seara în compania Brașovului a declanșat un val de nemulțumiri din partea  lui George Copos. Acesta a decis, sămbătă, schimbarea lui  Ioan Ovidiu Sabău de la conducerea echipei și numirea lui Marian Rada ca antrenor, cel puțin până în iarnă.

"În urma rezultatului de vineri seară dintre Rapid şi FC Braşov, 1-2, conducerea clubului nostru a decis rezilierea contractului antrenorului Ioan Ovidiu Sabău. Marian Rada este noul antrenor principal al echipei noastre, cel puţin până la iarnă. Acesta se va ocupa de echipă în calitate de principal şi va conduce formaţia noastră de la derbiul cu Dinamo de luni. Mulţumim Ioan Ovidiu Sabău şi mult succes în cariera de antrenor principal la Rapid pentru Marian Rada", se arată în comunicatul FC Rapid.

 Marian Rada, care a fost până acum secundul lui Ioan Ovidiu Sabău, a condus, sâmbătă dimineaţă, şedinţa de pregătire a echipei Rapid. Sabău a asistat la antrenament de pe marginea terenului.

 Formaţia Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. FC Braşov a deschis scorul prin Buga '38, diferenţa fiind majorată de Ionescu '45+2. Pentru Rapid a înscris Ilijoski, în minutul 86.

 Luni, Rapid va întâlni în deplasare echipa Dinamo, într-un meci restanţă din etapa a IV-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel