Copil preluat de elicopterul SMURD după un accident grav care a avut loc în localitatea Crucea
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un copil de 7 ani ce a fost grav rănit, fiind în stare de comă, a fost preluat de un elicopter SMURD, în urma unui accident rutier petrecut, luni după-amiază, pe DN 2A, în dreptul primăriei din localitatea Crucea, în care au fost implicate două autovehicule, potrivit autorităţilor judeţului Constanţa.

"Accidentul s-a produs pe DN 2A, în centrul localităţii Crucea. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un auto care circula regulamentar. A rezultat vătămarea corporală a unui copil de 7 ani. Acesta este preluat de elicopterul SMURD", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, copilul este în stare de comă şi a fost intubat, fiind transportat cu elicopterul la spitalul judeţean.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 2A (E60) Hârşova - Constanţa, pe raza localităţii Crucea, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, un minor a suferit leziuni grave. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de mers.

Vezi și: Șofer încarcerat în cabina autocamionului. Elicopterul SMURD intervine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel