Copil, înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul ar avea probleme psihice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Copil, înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul ar avea probleme psihice   /   Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Copil, înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul ar avea probleme psihice / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un copil a fost înjunghiat de un partener de joacă.

Potrivit Antena 3, un copil de 13 ani a fost înjunghiat de un partener de joacă. Agresorul are vârsta de 14 ani și, potrivit informațiilor, ar avea probleme mintale. Incidentul a avut loc în Sectorul 4, iar victima se află în stare gravă, dar stabilă.

De asemenea, cei doi ar fi colegi la Școala 190 din Sectorul 4 al Capitalei.

Incidentul ar fi avut loc aseară, într-un mic parc de la scara unui bloc.

CRIMA care șochează Italia. Tânără, împușcată mortal în fața prietenilor de fostul iubit, pe malul mării

rimă șocantă în Italia. O tânără de 26 de ani a fost împușcată mortal în fața prietenilor de fostul iubit, scrie La Republica. Femeia se plimba împreună cu prietenii ei pe malul mării, la 10 kilometri de Catania. Incidentul s-a petrecut pe faleza din Aci Trezza.

Vanessa Zappalà a murit după ce a fost împușcată de mai multe ori, unul dintre gloanțe lovind-o în cap. În incident a fost rănit și unul dintre prietenii tinerei, însă acesta se află în afara oricărui pericol.

Tânăra avea ordin de protecție împotriva fostului iubit

Principalul suspect a fost, încă de la început, iubitul tinerei. Cei doi ar fi avut o relație tumultoasă, bărbatul fiind la un moment dat arestat la domiciliu pentru violență și hărțuire.

După ce relația lor s-a încheiat, Vanessa a obținut în instanță un ordin de protecție potrivit căruia fostul iubit nu avea voie să se apropie de ea. În seara în care tânăra a ieșit la plimbare alături de prietenii ei, fostul iubit, Antonio, a urmărit-o cu mașina până pe faleza din Aci Trezza. La un moment dat acesta a coborât din mașină și ar fi tras mai multe focuri de armă în direcția Vanessei. Aceasta a fost împușcată în cap și a murit pe loc.

Bărbatul, găsit spânzurat

Polițiștii veniți la fața locului au aflat de la prietenii tinerei că cel care a comis crima este fostul iubit al femeii. Oamenii legi au plecat imediat pe urmele lui. Imaginile criminalului au fost distribuite tuturor mașinilor de poliție și carabinierilor: una în care acesta avea barbă, și o fotografie fără barbă. Oamenii legii au efectuat zeci de percheziții  la locuințele apropiaților suspectului, au instituit zeci de puncte de control în mai multe zone din țară. L-au căutat chiar și la locul de muncă.

În cele din urmă a fost depistat. Polițiștii l-au găsit pe tânărul de 26 de ani spânzurat în casa unchiului său. Se pare că acesta furase o mașină și părăsise Sicilia după comiterea crimei. S-a dus acasă la unchiul său și s-a sinucis.  Prietenii tinerii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că scenele șocante s-au petrecut în ochii lor (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel