Copil, atac la Tecău și Pavel. Scandal în tenisul românesc: ”România nu m-a ajutat cu absolut nimic”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Marius Copil
Marius Copil
Înainte de meciul cu Israel din Cupa Davins situația este foarte tensionată în tenisul românesc. Marius Copil a lansat un atac foarte dur la adresa lui Andrei Pavel și Horia Tecău.

Marius Copil, cel mai bine clasat român (74 ATP) i-a dat mai întâi replica lui Horia Tecău cel care după partida pierdută cu Austria spusese - cu bătaie lungă spre Copil - că e o mândrie să-ţi reprezinţi ţara. Marius a spus pas pentru acea convocare pentru a-şi apăra punctele din ATP, scrie Prosport.

"El câştigă un tur, sunt minimum 45 de puncte, dacă nu 90. Eu ca să ajung la 90 de puncte trebuie să câştig un turneu Challenger. Şi eu dacă aş avea un an în care să joc pe tabloul principal al tuturor turneelor de Masters şi Grand Slam, aş face mult mai lejer puncte", a declarat Copil pentru fostul Dolce Sport.

"România nu m-a ajutat cu absolut nimic. Când eram junior, la 16 ani, tatăl meu plătea tot doar ca să pot participa pe tabloul principal, să nu mai joc în calificări. N-am fost ajutat cu nimic. Totul a fost obţinut pe barba mea şi cu ajutorul părinţilor mei.

Dacă trăiam într-o ţară care m-ar fi ajutat total în carieră, atunci da, aş da şi eu înapoi României ceea ar merita. Mi-aş dori să văd oamenii din tenisul românesc că se ocupă mult mai mult de tinerii care vin din spate. Mie mi se pare că jucătorii tineri nu sunt ajutaţi cu nimic, nu sunt îndrumaţi bine, chiar nu mi se pare normal", a mai spus Marius Copil, potrivit Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel