Copii ale rochiei româneşti Shola purtate de ducesa de Chelsea, de vânzare cu 33 de euro
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
kate-middleton-michelle-obama
kate-middleton-michelle-obama

Milioane de femei dezamăgite că nu au reuşit să cumpere o replică de 175 de lire sterline  (aproximativ 200 de euro) a rochiei Shola fabricate în România şi purtate de ducesa de Chelsea la întâlnirea cu Michelle Obama, vor avea şansa să-şi împlinească dorinţa, dar la un preţ mult mai mic.

Vizând mai degrabă fete din popor, în loc de prinţese, tributul Tesco (un gigant printre lanţurile de hypermarketuri din Europa) adus rochiei bej Shola purtată de Kate va fi scos la vânzare la un preţ de numai 30 de lire sterline (aproximativ 33 de euro). Rochia originală Reiss a provocat o adevărată isterie printre femeile din toată lumea, miile se amatoare de cumpărături blocând chiar site-ul Reiss. Cele mai multe dintre acestea au rămas dezamăgite, după ce stocul iniţial de rochii Reiss (1000 de rochii) s-a epuizat ca pâinea caldă, articolul vestimentar putând fi achiziţionat numai pe eBay, cu preţuri ce ajungeau chiar şi până la 600 de lire sterline.

Fondatorul brandului Reiss, David Reiss, obligat să nu recunoască faptul că rochia a fost produsă într-un atelir obscur de croitorie din România, a declarat că succesul avut l-a determinat să mai comande producerea a încă 600 de rochii. „Nu suntem lacomi. Am fi putut produce încă 6.000 -  7.000 de bucăţi, dar nu vreau să fac asta. Femeia Reiss nu doreşte să fie văzută în aceeaşi rochie ca şi celelalte femei. De aceea am cerut să fie făcute numai 600 de rochii“, declara David Reiss la vremea respectivă.

Dar dacă replica regală producă de Tesco se va vinde atât de bine precum se aşteaptă cu toţii, se pare că femeia Reiss va avea parte, totuşi, de ceva momente penibile în această vară. Mai rău pentru Reiss, rochia gigantului Tesco va putea fi cumpărată din magazine începând cu data de 13 iunie, în timp ce Reiss a plănuit să aducă rochia în magazine abia la începutul lu iulie.

Citeşte şi:

Care este fabrica din Ferentari care a confecționat rochia purtată de Kate Middleton la întâlnirea cu familia Obama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel