Conturile lui Irinel Columbeanu ar putea fi blocate. Vezi aici de ce
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
irinel_columbeanu_02
irinel_columbeanu_02

Irinel Columbeanu are de achitat o datorie de circa 5. 000 de euro fostei soții, reprezentînd cheltuieli de judecată în procesul de custodie a fetiței lor.

Monica Gabor, fosta soţie a miliardarului Irinel Columbeanu, dovedeşte încă o dată că nu uită şi nu iartă, mai ales când e vorba de bani. Ieri, fotomodelul a primit undă verde din partea judecătorilor să-l execute silit pe Irinel pentru o datorie de 5.000 de euro, scrie libertatea.ro.

Zilele trecute, Monica Gabor a depus o cerere de executare silită la Judecătoria sectorului 1, prin care acuza faptul că Irinel Columbeanu, fostul său partener de viaţă, nu i-a plătit 21.576 de lei (n.r. - aproape 5.000 de euro), cheltuieli de judecată în urma procesului de custodie.

Cum magistraţii i-au dat câştig de cauză, vedeta are acum la îndemână mai multe variante pentru a-şi recupera banii de la afaceristul cu care a fost căsătorită aproape cinci ani: fie îl somează încă o dată să achite datoria, fie îi blochează conturile, fie scoate la licitaţie bunurile acestuia. “Nu am nimic de comentat”, a fost reacţia seacă a lui Irinel Columbeanu, contactat de Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel