Controversă la ROMÂNII AU TALENT 2017. Adevărul despre talentul Paulei Rad
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Paula Rad - Romanii au talent
Paula Rad - Romanii au talent
Paula Rad a terminat Conservatorul, dar lucrează ca femeie de serviciu. Ea a primit Golden Buzz în prima emisiune ”Românii au talent” din 2017 și a fost trimisă direct în semifinale. 

ROMÂNII AU TALENT 2017. Paula Rad, în vârstă de 28 de ani, a interpretat ”O mio babbino caro”, din opera ”Gianni Schicchi”, de Giacomo Puccini. 

ROMÂNII AU TALENT 2017. A treia încercare a fost cu noroc pentru Paula Rad, anterioarele fiind un eșec. 

ROMÂNII AU TALENT 2017. Paula Rad a afirmat că a făcut 11 ani de canto. A încercat să intre la Opera Națională Cluj, dar nu a reușit: ”Toţi au spus că am voce frumoasă, dar că nu e suficient”, a afirmat ea. 

Directorul Operei Naționale din Cluj: Nu am văzut-o niciodată pe Paula Rad

ROMÂNII AU TALENT 2017. Directorul Operei Naționale din Cluj, Florin Estefan, a afirmat, pentru actualdecluj.ro: ”Eu nu am văzut-o niciodată, nu am ascultat-o decât la televizor. Audițiile pe care le-am făcut au fost anunțate public. Eu particip în comisii alături de dirijori, regizori și alți cântăreți. În instituția pe care o conduc audițiile oficiale sunt prezidate de mine. Eu nu am văzut-o la niciuna pe Paula Rad”.

”A fost fălsuță” 

ROMÂNII AU TALENT 2017. Florin Estefan a mai spus despre vocea Paulei Rad că ”e vocea interesantă, poate fi luată în considerare pentru cor într-o instituție unde au posturi vacante și nevoie de soprane în ansamblul coral. A cântat o arie pe care o cântă toate fetițele care au admitere în anul 1 la Conservator. A fost fălsuță și pe lângă toate cele a și `colaborat` cu compozitorul, aducându-și aportul muzical, acolo unde a greșit. O astfel de greșeală într-o arie atât de simplă, care este `fluierată` de toată lumea denotă faptul că pregătirea muzicală a domnișoarei lasă de dorit. Însă părerea noastră nu contează atâta timp cât cei avizați precum `jurații` spun că e extraordinară. Aștept o cerere oficială din partea ei prin care își exprimă dorință pentru a fi ascultată”. 

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT 2017: Diana Țugui, artistă la Opera Națională din Cluj, a comentat, potrivit sursei citate: ”Cu tot respectul pe care îl merită domnișoara Paula Rad, o persoană de toată isprava și care a picat nevinovată la mijloc într-o dispută care nu i se datorează în niciun fel, sunt obligată să spun următoarele: orice muzician specializat în genul liric ar putea face zeci de corecturi instantanee în partitura cântată de ea la care, pe alocuri, a adus chiar și contribuții personale fără acceptul domnului Puccini. Vocea ei, realmente promițătoare, e departe de a fi suficientă. Atunci când ai șansa să te naști cu o voce bună, în opera distracția de-abia începe! Iar Paula ar trebui să știe asta, oricât de tentant ar fi boost-ul oferit de showul la care a participat.”

ROMÂNII AU TALENT 2017: Un profesor de la Academia de Muzică Gheorghe Dima a afirmat: ”A fost jignită Opera Națională. Nici nu e nevoie de experți. Puteți întreba orice persoană care obișnuiește să meargă la Operă, cum i s-a părut acea partitură de la Românii au Talent. Veți avea și răspunsul”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel