Controversă cu Colţescu. Marica: CIRC INCREDIBIL! Aloooo, ați făcut show în seara asta!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ciprian Marica a reacționat vehement după ce Sebastian Colţescu i-a spus lui Ovidiu Haţegan să-l sancţioneze pe "negrul ăla", arătându-l pe antrenorul secund al echipei Istanbul Başakşehir Pierre Webo, fost internaţional camerunez.

”Coltescu a greșit! Dar de la asta până a i se da o dimensiune planetară unei erori de exprimare, e cale lunga. S-a făcut un circ incredibil cu retragerea de pe teren, cu refuzul de a mai juca fotbal! Să fim serioși, rasismul exista, e de condamnat în orice situație, dar nu despre rasism e vorba în cazul nefericitului Coltescu.

S-a grăbit, a greșit, dar e prea mult! Stiu ce spun, fiindcă, spre exemplu, în cariera mea n-am văzut nici o reacție când noi, românii, eram făcuți țigani pe afișele meciurilor oficiale la Paris. Și în atâtea și atâtea situații, în meciuri din Champions League, în jocuri cu vizibilitate mare.

Aloooo, domnilor fotbaliști și oficiali, ati făcut show în seara asta! Din păcate pornit de la o greșeală de exprimare a lui Coltescu, așa cum am mai spus. Cu acest gen de spectacol chiar se duce în derizoriu lupta contra rasismului, se aduce un deserviciu celor care chiar fac eforturi serioase pe acest plan. Avem noi, românii, multe probleme, dar asta cu rasismul nu!”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel